Våre bedriftskort

Det lønner seg å være kortkunde hos Preem! Våre Truck Card-kort passer for deg som vil kjøre grønnere og spare penger samtidig. Velg det kortet som passer best til ditt bruk!

Preem Truck Card

Dette er kortet for deg som kjører tungt! Du kan velge mellom Allkort, der du kan gjøre alle innkjøp både på Preem- og YX stasjoner eller Drivstoffkort hvor du kan kjøpe alle typer drivstoff, smøremiddel og AdBlue* eller Dieselkort som begrenser kjøpet til diesel, AdBlue* og olje.

*AdBlue kun fra pumpe.

Søk nå

Preem Truck 2-Kortsystem

For deg som driver firma med biler som kjøres av ulike sjåfører. Hver bil har et bilkort som er koblet til kjøretøyet og hver fører har et sjåførkort - slik at du har kontroll på drivstoffordelingen. For å tanke, eller handle i butikk (YX) kreves det at begge kortene brukes. For bilkortet kan du også velge om kilometerstand skal angis for hver tanking. Du har muligheter til å velge følgende begrensninger på sjåførkortet: Allkort, Drivstoffkort eller Dieselkort.

Søk nå

Vilkår og betingelser

Som Preem Truck Card-kunde får du listepris på drivstoff, listepris ligger alltid oppdatert på preem.no. Avtalt rabatt baseres på innkjøpt drivstoffvolum.
Her finner du våre vilkår og betingelser.

Last ned vilkår her (pdf)
Noe du lurer på?

Kontakt oss Kontakt oss

Åpningstider:
Mandag til fredag - klokken 08.00 til 16.00
Døgnåpen sperretjeneste. 

E-post: kort@preem.no
Kundeservice, kort:  64 80 84 84