En bedre reise

Vi i Preem har bestemt oss for å fremskynde vår egen omstilling betydelig. Fordi vi vil, kan og må. Vi har forkortet timeplanen for turen vår med hele ti år.

 

 

Energi til folket Energi til folket

Energitransport AS legger stor stolthet i sin fokus på god kundeservice og tilpasningsdyktighet når det haster for kunden.
De 7 ansatte jobber hardt for å levere på tiden til sine landbruks- og entreprenørkunder i hele Midt-Norge. Har du behov for et grønnere alternativ har Energitransport HVO anleggsdiesel 100 tilgjengelig på sitt lager.

Veien til fremtiden

Våre bærekraftsprosjekter Våre bærekraftsprosjekter

Vi har tatt på oss utfordringen – Preems strategiske prosjekt for storstilt konvertering.

Ønsker du å vite mer? Kontakt oss

Når du samtykker nedenfor, godkjenner du at Preem Norge AS som behandlingsansvarlig kan behandle personopplysningene dine for å behandle saken din.
Personopplysningene utleveres ikke til tredjepart, og Preem AB sletter dem etter ett år. Personopplysningene behandles basert på samtykke, som du kan trekke tilbake når som helst. Du har rett til å be om innsyn i personopplysningene som behandles. Du har også rett til å be om retting eller sletting av enkelte personopplysninger samt til å be om begrenset behandling og til å motsette deg behandling. Du har også rett til å få enkelte av opplysningene dine overført til tredjepart i maskinlesbart format (såkalt dataportabilitet). Kontakt: «Dataskyddsombud, Preem AB, 112 80 Stockholm». E-post: «dataskyddsombud@preem.se». Du har rett til å klage til Datatilsynet på behandling av personopplysninger.