Dette er forhandlerne som hjelper deg med fremtidens drivstoff

Preem har levert drivstoff til det norske markedet siden 2016. Dyktige og serviceinnstilte forhandlere står klare til å forsyne deg med drivstoff, og med gode rabattordninger er det penger å spare.

Preem er opptatt av å ha forhandlere med solid lokal forankring og god kunnskap om det lokale markedet.

– Våre tilpasningsdyktige forhandlere tar utfordringer på strak arm. De finner gode løsninger som sikrer god service og rask responstid til både nye og eksisterende kunder. Det skal være trygt for deg som kunde å velge Preem som drivstoffleverandør, sier Charlotte Lorenzen, regionsjef for forhandlersalg i Norge.

Biodrivstoff for alle

Preem leverer mest anleggsdiesel, men også blank diesel og bensin. Drivstoff som produseres utelukkende på fornybare råvarer, såkalt HVO, utgjør en stadig større del av Preems leveranser. Det er gunstig med tanke på at HVO Diesel 100 reduserer utslippet av fossile drivhusgasser med minimum 60% sammenlignet med fossil diesel. Det er viktige faktorer å vurdere når man skal velge hvilken type drivstoff som skal bestilles.

– Generelt sett kan alle som bruker tradisjonell diesel, farget eller blank, også bruke HVO. Vi anbefaler alltid å sjekke med maskinleverandøren at maskinene man bruker er godkjent for den standarden som HVO dekker, men som regel er de det, sier Charlotte Lorenzen fornøyd.


Drivstoff av fornybare råvarer: Velger du Preems HVO Diesel 100 bidrar du til å redusere utslippet av fossile drivhusgasser med minimum 60% sammenlignet med fossil diesel. Foto: Tun Byrå

Bærekraftsrapport

Handler du drivstoff hos Preem får du en bærekraftsrapport som viser innholdet i produktene du har kjøpt, og gir en oversikt over reduksjonen av karbondioksid du har bidratt til ved å velge bio-produkter. Rapporten utarbeides med basis i at Preem årlig rapporterer inn alle produktene de selger til Miljødirektoratet, og får tilbake revisorgodkjent dokumentasjon på alt av produkter de leverer til sine forhandlere og kunder.

– I dagens samfunn blir dokumentasjonskravene stadig strengere. Det er viktig for oss å tilby våre kunder revisorgodkjent dokumentasjon som gjør det enklere for dem å oppfylle dokumentasjonskravene, forklarer Charlotte Lorenzen.


Et fremtidsrettet valg: Med Preem på laget har du en drivstoffleverandør som jobber for å tilpasse seg fremtidens marked. Det hjelper deg å nå dine egne bærekraftsmål. Foto: Tun Byrå
 

En leverandør for fremtiden

Preem jobber for å redusere utslippene av karbondioksid gjennom å omstille store deler av sin virksomhet frem mot år 2035. Målet er at raffineriene skal tilpasses til en produksjon der det byttes fra fossile til fornybare råvarer. De ønsker å fange inn og binde karbondioksid, samt tilby fornybare produkter som biodrivstoff, elektrisitet og e-brensel.

– Mange av våre kunder er opptatt av å ta fornuftige og fremtidsrettede valg for sin virksomhet. Med Preem på laget, har du en drivstoffleverandør som jobber for å tilpasse seg fremtidens marked, og som hjelper deg å oppnå dine egne mål for en fremtidsrettet drift, forklarer Charlotte Lorenzen.

Konkurransedyktige rabatter

På preem.no kan du bestille et Preemkort, som kan brukes på alle YX-stasjoner og gir konkurransedyktige rabatter på drivstoff. Det kan også bestilles via din Preemforhandler. 

– Kortet er relativt nytt her i landet, og vi opplever at mange kunder foretrekker å få faktura fra samme sted på både korthandel og bulk, sier regionsjefen fornøyd.

Kun et tastetrykk unna

I Norge er det i dag 9 forhandlere som dekker 11 definerte områder, noe som gir god dekning i så godt som hele landet.

– Vi jobber for å ha den samme lokale forankringen i stadig større områder. Der vi ikke har egen forhandler, bruker vi eksterne transportører som frakter drivstoffet dit det skal. Trenger du kontakt med en forhandler, finner du en forhandleroversikt på preem.no. Enda enklere er det om du ringer du 04200 og taster ditt postnummer. Da settes du i kontakt med din nærmeste forhandler. Enklere blir det ikke, avslutter Charlotte Lorenzen.

Tekst og foto: Tun Byrå